Ons gepassioneerde team staat voor u klaar.

knippen

Scroll naar beneden

knippen

Knippen

Liefde voor haar staat bij ons centraal, daarom vinden wij dat haar er niet alleen mooi uit moet zien, maar dat het ook gezond moet zijn. Tenslotte “gezond haar is mooi haar”. Dit betekend niet alleen het haar laten knippen als het te lang is, maar ook laten bijwerken om het gezond te houden. Daarom bent u bij ons welkom voor een volledige metamorfose tot aan het bijwerken van de puntjes en alles daar tussenin.

Kleuren

Een mooie haarkleur zal uw sterke punten accentueren. Zo kan het de kleur in uw ogen beter laten uitkomen, kan het u teint rustiger maken en zelfs uw karakter omlijsten. Dit begrijpen wij als geen ander, daarom letten onze kapsters hier ook op. Of het nu gaat om een natuurlijk kleur of juist een metamorfose, door ons ervaren en specialistisch team kunt u altijd op het beste advies rekenen. Bent u toe aan iets nieuws of gewoon nieuwsgierig naar de kleur die het beste bij u past?
Wij maken sinds 1 maart 2016 gebruik van het Revlon Proffesionals productlijn. Revlon vernieuwt hun formules continu en werkt hun middelen constant bij om de beste producten op de markt te brengen om iedereen zo steeds weer te verrassen met nieuwe producten. Al meer dan een eeuw heeft het merk Revlon Professional het vertrouwen gewonnen van diegene die kiezen voor kwaliteit en innovatie waarmee men up to date blijft om perfectie te bereiken.

Permanent of stylen

Ook voor het permanenten van uw haar bent u bij Kapsalon Joly’s Hair & Beauty aan het juiste adres. Niet alleen hoeft u thuis niet meer te rommelen met krullers, droogkappen en dergelijke, maar bij ons bent u ervan verzekerd dat uw haar goed gepermanent wordt. Wij permanenten uw haar uitsluitend met de beste producten, de beste apparaten en de nieuwste technieken. En het maakt natuurlijk niet uit of u nu grove of kleine krullen wilt hebben. Bij Joly’s snappen we dat styling verder gaat dan alleen een mooie coupe. Samen creëren wij de beste reflectie van de persoon die u uitstraalt. Of het nu gaat om opsteken, perfect gestyld haar of glamourous krullend haar, samen kijken wij naar de beste stijl die bij uw wensen past.

Afspraak inplannen
Mis onze acties niet!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Joly's

Hair & Beauty